onsdag 5. august 2009

Diverse oppdateringer

Jeg har ikke noe ferdig å blogge denne gangen, men vil oppdatere litt allikevel.
Jaywalker-sokkene mine er ikke helt ferdig enda. Jeg har strikket frem til tåfellingen på den ene, og skal til å begynne med hælen på den andre. Det går litt trått nå, og så har jeg begynt å strikke noen kluter.. Jeg har meldt meg på Monthly Dishcloth (Knit-A-Long) (en Yahoo-gruppe), og der skal det strikkes 2 kluter i måneden i 2009. Siden jeg meldte meg på litt sent, har jeg noen å ta igjen. Har strikket 2 kluter nå, og er i gang med den 3. Jeg vil blogge disse når jeg har laget litt flere. Moro er det i alle fall :o)

Ellers så vet jeg at Wollmeisegarnet som jeg bestilte forrige mandag er kommet! Men, jeg er selvfølgelig ikke hjemme før på fredag.. Gleder meg så enormt mye til å se det! Har jo hørt så mye fint om dette garnet :o)

Så har jeg lagt inn teller på bloggen min. Fant et morsomt oppsett på dette i Blomsterpikens blogg. Takk for hjelpen, Margrethe, med å få i gang telleren min :o) Blir spennende å se om denne bloggen har litt besøk..

I disse dager sitter jeg mye inne med en saftig forkjølelse.. Da blir det surfet litt på nettet, og jeg får sett litt på noen av de flotte håndarbeidsbloggene som finnes der ute. I går kom jeg over bloggen til Elin Osa Søreng. Hun har en kjempefin blogg med masse fine bilder, og hun lager mye flott. Nå nærmer hun seg 5000 besøkende på bloggen sin, og det er mye! Gratulerer med forestående jubileum :o)

5 kommentarer:

 1. Så gøy at du fant meg da- for da fant jo jeg deg også :o) Nå skal jeg kikke litt her inne, og jeg takker på forhånd for titten! Ha en fin dag- forkjølelse til tross. God bedring!

  SvarSlett
 2. Kjekt å strikke begge sokkene samtidig, ja.

  SvarSlett
 3. Morsomt å bli telt på ein slik måte:)
  Du har laga mykje fint, eg kjem nok tilbake til deg!

  SvarSlett
 4. Så mykje flott du har på pinnane. Blir spennande å sjå alt ferdig.

  SvarSlett
 5. Takk for hilsen. Koslig blogg du har!

  SvarSlett