mandag 10. august 2009

Siste tids garnkjøp

Trøste meg, hvor enkelt det er å handle garn! Eller skal jeg si: Trøste meg hvor vanskelig det er å la være å kjøpe garn.. Det er jo så mye flott garn jeg bare må ha! Jeg er jo ganske fersk i strikkingen enda, og kjenner ikke til så mange typer garn. Og da må jeg jo prøve de ut :o) Frykter for at jeg vil komme til å ha et stort garnlager i fremtiden..

Jeg har Europris i nærheten, og der er det greit å handle Tuvagarn til kjøkkenkluter. Sist jeg var der kjøpte jeg også 5 nøster med noe som heter Lolli. Det virker veldig mykt og godt. Det følger med oppskrift på pannebånd og skjerf. Vil vel prøve meg på det utpå høsten.
Så har jeg handlet på nettet.. *plystre* Var innom Little knits og handlet litt sokkegarn. 2 nøster Regia stretch, 1 nøste Steinbach Wolle Aktiv Effekt og 1 nøste Opal Neon.
Så har jeg handlet garnet alle snakker om; Wollmeise :o) Fikk tak i to hesper i fargene Clementine og Wasabi. Dette virker kjempemykt og det lukter kjempegodt! Gleder meg til å prøve det. Må bare finne "verdige" sokkeoppskrifter først.. Nå har jeg altså handlet en del sokkegarn, så da må det vel blitt litt sokkestrikking fremover.. Skal vel få brukt garnet, det er jo så mange fine sokker å strikke :o) Har du tips til oppskrifter, tar jeg i mot de med takk :o)

11 kommentarer:

 1. Mmmmmm. Så deilig med mange nye nøster!!

  SvarSlett
 2. Masse flott garn du har kjøpt deg. Wollmeise-garnet er nydelig.

  SvarSlett
 3. herlig med litt shopping. Det er jo så moro å prøve ut nye og spennende garn.
  Masse flott :)

  SvarSlett
 4. Her var det jammen mye spennende garn, blir artig å følge med på ferdige produkter!

  SvarSlett
 5. Å så mye nytt flott garn du har fått deg. Nesten litt misunnelig her :)

  SvarSlett
 6. Du verden så mye du har rukket å strikke siden sist jeg var inne her... Du er tydelifvis bitt av garnbasillen du også ser jeg. Det er uhelbredelig, men veldig greit å leve med... Flotte sokker du har strikket også.

  SvarSlett
 7. Moro å handle garn ja! ;) Skal til Island i morgen, og har pakket masse plass til alt garnet som skal være med hjem! ;) Moro å titte i bloggen din - her kommer jeg innom igjen senere også! :)

  SvarSlett
 8. Shopping er bare sunt:-) Gled deg til å strikke med meisegarnet. Det er bare herlig. Viss du liker flettestrikking vil jeg anbefale sokker i det. Dette garnet eigner seg flotters til fletter. Men likefint til alt annet også da:-)

  SvarSlett
 9. Mye fint garn! Jeg gleder meg til å se hva du strikker av det.

  SvarSlett
 10. Oj, så mykje lekkert garn! Dette blir nok forvandla til mykje fint etterkvart.

  SvarSlett