tirsdag 22. januar 2013

Antrekk til snuppa

Så utrolig gøy det er å strikke klær til barna sine! Etter at jeg strikket Mariusgenser til sønnen min, fikk jeg lyst til å strikke en kjole til datteren. Jeg hadde noen nøster med Lerke liggende, som jeg fikk av en Hemmelig Venn for et par år siden. Ravelry er et genialt nettsted for å søke tips og inspirasjon for oss strikkere, og etter et lite søk der fant jeg ut at jeg ville strikke Little Sister's dress (Ravelry-link). Jeg strikket den i størrelse 6 mnd. Mønsteret er utrolig godt forklart og veldig enkelt. Denne kjolen anbefales virkelig!


Jeg brukte litt over 3 nøster på kjolen, jeg hadde 5 nøster liggende. Som tilbehør til kjolen lette jeg etter noen søte sko/sokker. Jeg hadde totalt 4 stk av noen søte rosa knapper og siden 2 ble brukt til kjolen, så ble de to andre brukt til disse søte bootiene jeg fant på Ravelry: Mary Jane Booties


Og det stopper ikke der.. Siden datteren min er velsignet med mye hår så tenkte jeg at det hadde vært supersøtt om jeg kunne finne oppskrift på et enkelt hårband. Jeg fant dette: Little Bow Headband og synes det ble kjempesøtt :o)

Gleder meg nå til snuppa blir bittelitt større, slik at hun kan ta i bruk antrekket sitt :o)


Skal se om jeg finner noe annet å bruke resten av garnet på, det hadde vært flott å få brukt opp alt.. Mulig kommer jeg til å strikke Nalu Mitts pulsvarmere. Har sett på disse en stund og Lerke skal visst fungere bra til dette mønsteret. Vi får se :o)

Ellers så har garnet jeg bestilte til Mariusgenser til meg selv kommet. Så denne havner nok meget snart på pinnene. Gleder meg enormt til jeg blir ferdig! Genseren skal være i rosa :o) Jeg har fått min rosaperiode som godt voksen jeg..


3 kommentarer:

  1. Så flott et sett du har strikket. Ikke rart du gleder deg til å ta det i bruk.

    SvarSlett
  2. Kjempefint ! Hun blir helt sikkert kjempesøt i den.

    SvarSlett