mandag 24. mai 2010

Ishbel igjen :o)

Endelig en liten oppdatering fra meg igjen.. Det blir mye mindre tid til strikking nå etter at jeg begynte å jobbe igjen.. Det blir bare en liten stund på kvelden, etter Even har lagt seg. Og siden jeg ikke er en "ræser" til å strikke, så tar det litt tid før jeg blir ferdig med ting. Den siste måneden har jeg strikket på enda et Ishbel. Mamma ønsket seg et slikt etter at hun så det første jeg strikket til meg selv. Hun ønsket seg det i offwhite, og da jeg endelig kom over en wollmeise-oppdatering med natural, så fikk jeg tak i ett nøste med 100 %. Dette garnet er bare helt utrolig, og jeg synes det er helt herlig til sjal. Så dette sjalet ble i går gitt bort til mamma, på hennes 50-årsdag :o) Gratulerer mamma, jeg er kjempeglad i deg!


Ellers så har jeg lyst til å begynne å sy litt.. Jeg fikk jo symaskin i julegave, men har ikke fått brukt den enda.. Men, så er det det med tiden da.. Det er ikke mange timene jeg har ledig til å drive på med hobby. Men jeg vil ta meg tid til det nå snart, for det er så mye fint jeg vil prøve meg på!

Slenger også inn et lite bilde av Even, på 17. mai. Det var en hustrig dag, men vi koste oss allikevel :o) Håper alle har hatt en fin pinse, og håper at varmen snart kommer.. Det har vært en kald mai her i Trøndelag i alle fall..

10 kommentarer:

 1. Så flott sjal, jeg har enda tilgode å strikke av det garnet. :)

  SvarSlett
 2. Nydelig sjal. Må snart ha strikekt meg dette sjalet jeg også. Det ser så artig ut.

  SvarSlett
 3. Nydelig sjal du har strikket igjen! Heldige mamma!!

  SvarSlett
 4. Så heldig mammaen din er, og for et vakkert avkom du har!

  SvarSlett
 5. Kjempeflott sjal igjen fra deg ;o) Heldige mamman din er ;o)

  SvarSlett
 6. Nydelig sjal og en flott presang til din mor.

  SvarSlett
 7. Nydelig sjal. Kan jeg adoptere deg???;)

  Ønsker deg en herlig og kreativ uke!:)

  SvarSlett
 8. Nydelig sjal!! Hvor finner jeg oppskriften?

  SvarSlett
 9. Takk for flotte kommentarer :o)
  Oppskriften har jeg kjøpt via ravelry her: http://www.ravelry.com/patterns/library/ishbel

  SvarSlett