søndag 30. mai 2010

HV, farge- og tilbehørsalong..

Her slår jeg flere fluer i en smekk :o) For et par dager siden fikk jeg pakke fra min HV på Hobbyforum. Det var to flotte nøster og et nydelig kort. Garnet er et 150grams nøste 6-tråds Online, og et 100grams Opal cotton. Supert garn! Opalgarnet har jeg som dere ser, allerede benyttet meg av :o)
Tusen hjertelig takk til min HV!

Litt mer om luen: Dette er et av valgene vi har på tilbehørsalongen på Projo. Det har seg slik at originalgarnet i denne oppskriften er av samme type som jeg fikk fra min HV! Og da måtte jeg jo prøve meg på den :o) Jeg syns det ble en veldig fin lue, jeg likte fargeskiftene veldig godt. Luen ble kanskje litt liten til meg, hadde gjerne sett at bremen var litt lengre. Men det kan godt hende den blir tatt i bruk allikevel, jeg liker den kjempegodt :o)

Litt fakta om luen
Garn: Opal cotton
Pinner: 3.5
Vekt: 35 gram


Så slenger jeg også inn denne luen i fargealongen på Hobbyboden. Fargen for mai er rosa, og siden det er litt rosa i den, håper jeg den blir godkjent der.

Ønsker alle en fin søndagskveld og en flott kreativ uke. Nå har vi straks juni, og jeg hører rykter om at varmen skal komme til Trøndelag! *juble*

5 kommentarer:

 1. Det var en kjempe fin lue! God juni uke til deg også!

  SvarSlett
 2. Så tøff lue du har strikket, det garnet er bare herlig å strikke av.

  SvarSlett
 3. Herlig lue. fin den ble i flerfarget garn :O)

  SvarSlett
 4. Kjempefin lue! Kunne godt tenkt meg noe sånt til bruk i sommer! :)

  SvarSlett