fredag 26. februar 2010

Februarluer

Januar startet så bra i luealongen på Norsk strikkeforum. Jeg strikket begge luene samt bonusmønsteret. Så kom mønstrene for februar. Alle luene er kjempeflotte og jeg har så lyst til å strikke alle! Men jeg har ikke tid.. Jeg har nå blitt ferdig med en, og er halvveis på nr 2. Men den er jeg ikke sikker på at jeg får ferdig i februar, det er jo ikke mange dagene igjen.. Jeg får heller trøste meg med at jeg har oppskriftene, og kan kose meg med å strikke luene senere :o) Mono gjør forøvrig en utrolig bra jobb med denne alongen. Jeg er så glad jeg meldte meg på :o)

Denne måneden var temaet fletter, og jeg har strikket fletter for første gang :o) Det gikk ganske greit. Jeg er ikke helt fornøyd med hvordan den ferdige luen min ble, men helt misfornøyd er jeg ikke, jeg har jo strikket noe med fletter :o) Jeg tror jeg blir mer fornøyd med den andre luen som jeg strikker på nå.

Jeg ville bruke litt restegarn til denne luen, og da ble det brukt Perfect. Ikke et typisk luegarn, men det fungerte greit å strikke med. Spørs om den vil klø litt da.. Even så ikke helt fornøyd ut da han prøvde den på seg.. Kan vel hende denne blir liggende i en skuff :o) Men, gøy allikevel!

Dakkar liten.. Alt skal man nå utsettes for også..

Luen er som nevnt strikket i Perfect på pinne 3.5. Størrelsen er ca 1 år.

9 kommentarer:

 1. Nydelig lue :)
  Du har en kjempe fin blogg!

  SvarSlett
 2. Dette var visst ikke neo gøy, nei :o)
  Artig lue du har strikket så flott ble han ihvertfall

  SvarSlett
 3. Lua er jo kjempeflott. Sikkert bedre å bruke den når han kommer ut.

  SvarSlett
 4. Nei lue prøving var ikke noe Even likte ,ser det ut som på bildene.Men lua du har strikket var kjempefin og Even var jo tøff med den da.Ha en flott helg.

  SvarSlett
 5. Det var jo en kjempefin lue!! Flott blogg du har!

  SvarSlett
 6. Flott lue, og nydelig modell :) Fargen på Ishbel-sjalet ditt var bare helt nyyyydelig :)
  Fin blogg du har!

  Ha en finfin håndarbeidsuke... :)

  SvarSlett