fredag 1. mai 2009

Tovet håndarbeidsveske og en liten skål

Hektet som jeg er blitt på toving, fant jeg oppskrift på en håndarbeidskurv jeg ville forsøke meg på. Oppskriften fant jeg her. Takk til Marita som la ut den :o).
Jeg benyttet anledningen til å bruke opp litt restegarn på dette prosjektet, så det er ikke gjort så veldig flid med utseendet. Jeg ville forsøke meg på ei kurv først, kan hende jeg strikker flere senere. Slik ble resultatet:
Ellers så har jeg masse tanker om mer tovede prosjekter; tøfler, votter, sitteunderlag osv.. Men, har god tid til det da, det er lenge til neste vinter :o) Så blir det vel litt mindre tid til slikt nå fremover, nå når lille Even endelig er kommet til verden :o)
Slenger også med et lite bilde av en kurv jeg prøvde meg på og tovet sammen med kurven.

2 kommentarer:

 1. hei der mamma`n

  grattis med blogg! (-og baby, men det har jeg jo sagt før)

  hvordan går det med strikkinga? legger merke til at det er færre innlegg etter termindatoen din.. :) even og du har det bare bra håper jeg. synd jeg gikk glipp av dere da dere var på besøk på jobben, hadde gledet meg til å få hilse på den lille tassen din. og deg, selvfølgelig. håpet du hadde lagt ut noen fine bilder av ham på bloggen din, men innser jeg må vente på live-versjonen en gang.

  kos dere masse! klem fra merete

  SvarSlett
 2. Du har virkelig lært deg strikking raskt! Har lest meg bakover og synes dette er bra jobba!!!

  SvarSlett