lørdag 8. desember 2012

Bilstolpose med hette

Da jeg fant ut at jeg skulle få et november-barn ønsket jeg å strikke noe som ville komme godt med til en kald vinter. Valget falt på en bilstolpose. Jeg lette en stund etter mønster og fant et gratismønster på Järbo Garn sine sider. Mønsteret virket enkelt og greit samt at posen har hull til selen i bilstolen.

Posen var veldig grei å strikke, men jeg har litt å lære på montering.. Delene skal sys sammen til slutt, og jeg syns ikke jeg fikk det til å bli særlig pent, men det fikk være denne gangen. Øvelse gjør mester, er det ikke det man sier?

Da snuppa ble født, gjenstod noe av monteringen. Knapper skulle sys i og bunnen på posen skulle sys sammen. Nå er det jo kommet en kuldeperiode her i Trøndelag, så da passet det bra å få ferdig posen. Den er kjempegrei å bruke nå som det er så kaldt :o) Jeg er ikke helt fornøyd med hvordan hetten ble. Vet ikke om jeg har gjort noe feil, men den er litt "rar". Men, den funker i allefall :o) Snuppa trives godt i posen sin.


Garn: Gästrike 3-tråds fra Järbo Garn
Pinner: 4.0 og 4.5


3 kommentarer:

 1. Kjøreposen var flott og herlig liten jente.
  God helg

  SvarSlett
 2. For en flott pose til herlig jente. Gratulerer så mye

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med jenta! Så skjønn hun er. Jeg måtte se flere ganger før jeg fikk studert bilposen :-) Så fin den ble,og så praktisk med en pose i stolen!

  SvarSlett