fredag 25. februar 2011

Hjerteknuserveske

Her skjer det mye på bloggen gitt.. Dårlig med oppdateringer! Men, det er travle tider og det har vært en lang kald vinter. Dagene har liksom gått i ett og det har ikke blitt så mye tid til strikking. Jeg strikker litt innimellom da, og har fått ferdig noen prosjekter, så det kommer kanskje flere innlegg i løpet av helgen.

Jeg er med på en veskealong hos Norsk strikkeforum i år. Det er gøy, vesker er morsomme å strikke :o) Vi får et eller fler mønstre hver måned. Her er mitt bidrag i februar; hjerteknuserveske.

Jeg er veldig fornøyd med dette prosjektet fordi jeg fikk lære mye nytt! Det er strikket en i-cord-kant på åpningen av vesken. Det har jeg aldri gjort før :o) Så sydde jeg innerfor til vesken, det har jeg heller ikke gjort før :o)
Jeg skulle kanskje ha tovet den litt mer, og så blir hanken litt "spinkel". Jeg kan ikke ha noe særlig tungt i den. Så går det jo også an å få på noen knapper for åpningen etter hvert.

Vesken er strikket i Østlandsgarn på pinne 3,5. Tovet på 30 grader, men skulle vel ha prøvd på 40 grader. Men, jeg har aldri tovet dette garnet før, så jeg visste ikke hvordan det tok tovingen. Mønster kan skaffes gjennom forumet hos Norsk strikkeforum.

Jeg er i alle fall ganske fornøyd :o)
1 kommentar:

  1. Så søt veske!
    Østlandsgarn tover ca. 20%. Så en runde til gjør sikkert ikke noe.. :-)

    SvarSlett