søndag 14. mars 2010

Marslue

Temaet for mars i luealongen på Norsk strikkeforum er "mot normalt". Som vanlig har vi fått oppskrifter på flere flotte luer, men også pulsvarmere og sokker er valgmuligheter denne måneden. Det ble en lue på meg, one day beret. Den er strikket fra toppen av og ned. Det var gøy å strikke lue på denne måten, selv om jeg plagdes litt med å få riktig antall masker til vrangborden til slutt. Regnestykket som skulle gi det riktige masketallet stemte ikke, så jeg måtte rekke opp da jeg var ferdig med luen, for så å felle mere. Men luen ble til slutt kjempefin :o) Garnet var utrolig godt å strikke med, og fargen synes jeg er meget behagelig og fin. Bare så synd at jeg IKKE kler baggy luer.. Så denne luen havner i gaveboksen :o)

Mønster: One day beret (Ravelry-link)
Pinner: 3.5 på luen og 3.0 på vrangborden
Garntype: Traveller, the Sanguine Gryphon
Garnforbruk: 74 gram


Det blir sikkert bare denne luen som blir strikket denne måneden, det nærmer seg slutten på permisjonen min, og over påske er jeg i full jobb igjen :o) Heldigvis ordnet det seg slik at jeg kan starte rett i nyjobben, jeg slipper å gå oppsigelsestiden ut i min gamle jobb. Jeg gleder meg masse! Det skal bli litt godt å være "ute blant folk" igjen.. Man går litt i sin egen lille boble når man er i fødselspermisjon :o) Even skal begynne i barnehage 3 dager i uken over påske og skal være 2 dager sammen med pappa'n :o) Blir godt til de begge det. Så får vi en litt rolig start på barnehagetilværelsen. Fra høsten av skal han være i barnehagen hele uken.

God søndag til alle som titter innom :o)

11 kommentarer:

 1. Stilig lue :)!
  Nyt den siste tiden av permisjonen din :).

  SvarSlett
 2. Liker veldig godt fasongen på denne luen. Kjempefin!

  Ha en flott søndag :)

  SvarSlett
 3. Super lue! God søndag til deg også!

  SvarSlett
 4. Flott lue du har strikket. Lykke til med den nye jobben. Så fint at dere kan få en myk overgang for Even og dere selv.

  SvarSlett
 5. Hei! Her var det mange flotte luer! :-)
  Lykke til i ny jobb. :-)

  SvarSlett
 6. Det var jo ei flott lue, heldig er den som får den! Lykke til med ny jobb, det er litt av ein overgang frå å vere heime:) Eg syns det var ille nok å kome tilbake til ein kjent jobb etter å ha surra heime i lang tid... Det går nok bra;)

  SvarSlett
 7. Hei, så mye flott du strikker.

  Tusen takk for at du er med på den lille giveawayen hos meg.

  Masse hilsen Turid

  SvarSlett
 8. Så flenk du e Lisbeth, strikkeproff du no. Tru æ må ønsk mæ ei ny lue te neste vinter ( hint,hint) :o)

  SvarSlett