tirsdag 13. oktober 2009

Strikkemysterium og sopptur

Jeg har vært med på et lite strikkemysterium på Hønsegården sist uke, og kom frem til denne flotte kluten:
Bildet ble litt dårlig, men det står born to knit på den :o) Jeg brukte bomullsgarnet Lyric 8/8, som jeg fikk av min HV forrige måned. Det gikk med nesten et helt nøste.
Jeg syns det er veldig spennende med slike mysterier, og nå ser jeg at det kommer et julemysterium på Hønsegården når det nærmer seg jul. Det gleder jeg meg masse til!

Ellers så må jeg til å begynne på julegavene.. Det blir en hektisk tid fremover nå. Vi har kjøpt hus, og flytter til nabokommunen! Vi tar over huset midt i november, og jeg gleder meg kjempemasse :o)
Jeg har jo planer om en del hjemmelagede julegaver i år, så jeg får bruke mest mulig av min ledige tid på det.. Gleder meg masse til jul da :o) Blir så utrolig godt å komme seg inn i eget hus, pynte til sin første jul sammen med lille Even :o) Håper vi får masse fine juletradisjoner som Even vil huske, og ta med seg videre i livet sitt.

Her er et par bilder fra en sopptur vi hadde i høst sammen med Evens bestemor. Det var en kjempeflott dag! Even var helt oppslukt av alt han så, han ville kjenne på og smake på alt! Han er en oppvakt liten gutt :o) Neste helg blir han 6 måneder, og da blir det feiring med ei halv kake med et halvt lys på :o)

Ønsker alle som stikker innom bloggen min en flott høstdag!

3 kommentarer:

 1. Kjempeflott kluten ble!!!! kuuult at du vil følge oss inne på Hønsegården !!! glder meg allerede til enste mysterium, skal prøve finne på noe FLOTT
  Du har laget masse flott!!!!Og grattis med nytt hus!!! Spennende og flytte! LYKKE TIL

  SvarSlett
 2. Så flott kluten din ble,Jeg syntes også disse mysteriene på Hønsegården er artige.Så nå får vi bare glede oss til julemysteriet.
  Så koselige bilder det var fra soppturen deres.Ønsker deg lykke til med nytt hus .

  SvarSlett
 3. For en skjønn liten krabatsom er i ferd med å oppdage den store verdene rundt seg. Det er noen fine år dere ahr forann dere :)

  SvarSlett