lørdag 26. september 2009

Septemberlue

Jeg meldte meg på for å strikke septemberlua på Hobbyboden. Det var 2 luer og velge mellom, og jeg valgte å strikke Tripp-trapp-lua. Jeg tenkte å bruke noe av garnet jeg har liggende til dette, men hadde ikke så tykt garn som de bruker i oppskriften. Men, jeg brukte et annet garn allikevel, noe som resulterte i en ganske så liten lue.. Strikket den i damestørrelsen, men den passer vel til et barn i alderen 1-3 år. Skal ikke se bort fra at den havner i en julegave nå til julen :o)Luen er strikket i Falk på pinne nr 4. Mønsteret var greit å strikke, og dette synes jeg er ei fin lue til gutter/menn. Det kan godt hende jeg strikker denne senere også i en større størrelse, men da skal jeg bruke mer egnet garn :o)
Ønsker alle en riktig fin helg!

3 kommentarer:

  1. Tadaa! Du kom som en av vinnerne på 50000jubileeet mitt! Send en mail til muterte@hotmail.com, så kommer det pakke i posten.

    SvarSlett
  2. Du er ikke alene om at luene blir en del mindre enn det som er meningen, det skjer meg stadig vekk ;) Det fine er jo at man alltids finner noen som passer dem :)

    SvarSlett